riobus

Riool ontstopping

Een riolering gaat lang mee. Maar net zoals iedere installatie, kan ook een rioolinstallatie last krijgen van plotselinge defecten, verstoppingen of slijtage. Dit zult u merken aan het toilet, het doucheputje of de gootsteen. Vaak is het mogelijk om deze mankementen aan de riolering te repareren. Een probleem met uw riool of leidingen (rioolverstopping) komt altijd onverwacht en ongelegen. Voor reparaties en ontstoppingen van het riool bent u bij ons aan het goede adres. Ook het aanleggen van de riolering kunt u aan ons overlaten. Riobus helpt u vakkundig en snel bij alles omtrent uw riool.

Vakkundig personeel

Het repareren van een kapotte riolering vraagt om vakkundig personeel. Wij hebben ervaring met het aanpakken van rioolreparaties en ontstoppingen. Bovendien beschikken we over de juiste materialen om uw riool te repareren en weer volledig te herstellen, zodat de riolering weer heel wat jaren zonder problemen mee kan. Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op. Wij staan u graag te woord

Oorzaak rioolverstopping

Een versleten of defect riool zult u snel opmerken. Heeft u last van verstoppingen in het toilet, de douche of de gootsteen? Of is er een onaangename geur ontstaan rondom het toilet of de gootsteen in uw woning of op kantoor? Dan kunt u er van uit gaan dat uw riolering toe is aan reparatie, ontstopping of vervanging. Wij zijn optimaal voorbereid op alle soorten problemen. Is het toilet verstopt of loopt het doucheputje of de gootsteen niet meer door? Kom dan op tijd in actie: reparatie of ontstopping is noodzakelijk. Wij zijn optimaal voorbereid op alle soorten problemen. Is het toilet verstopt of loopt het doucheputje of de gootsteen niet meer door? Kom dan op tijd in actie: reparatie of ontstopping is noodzakelijk.

Wortelgroei

Het is ook mogelijk dat er wortelgroei door het riool is ontstaan. De kracht van de wortels kan de riolering volledig vernielen. Ook in deze situatie geldt: als u er op tijd bij bent is reparatie of het aanpakken van verstoppingen vaak voldoende. U zult dergelijke ongemakken snel merken aan uw toilet, douche of gootsteen. Neem geen risico en laat de riolering bij vermoedelijke defecten direct controleren. De reparatie van het riool is vaak zo gebeurd en kan een hoop problemen voorkomen.

Slijtage

Als u slijtage, verstoppingen of andere defecten aan het riool op tijd opmerkt, is het verstandig hier direct werk van te (laten) maken. Zo voorkomt u dat het riool helemaal vervangen dient te worden. Meestal is reparatie of ontstopping van het riool voldoende. Moet het riool toch vervangen worden of bent u op zoek naar iemand die de riolering in uw woning kan aanleggen? Ook dat behoort tot ons vakgebied. Het aanleggen van de riolering vraagt om professionals. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van rioleringen, dus ook voor het aanleggen van de riolering zit u bij ons goed.

Rioleringen aanleggen

Aanleggen van een compleet rioleringssysteem, opsporen en verhelpen van rioolverstoppingen

Mocht u last hebben van stank waarvan de oorzaak onbekend is? Wij sporen dit voor u op en kunnen dit verhelpen

7 dagen per week bereikbaar Moet uw rioolverstopping zo snel mogelijk verholpen worden? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op

036 53 16 662 of 06 55 81 27 01

Loodgieterswerk

Riolering

Riool ontstoppen, repareren of aanleggen.

Timmerwerk

Riolering

Buizen in de grond verleggen

Sanitair

Riolering

Als het water binnenkomt bel dan snel.