riobus

Riobus voor elke (timmer)klus

Wilt u een nieuwe vloer in uw woning laten plaatsen? Of is het hoog tijd dat er eens een afdak boven de voordeur komt? Misschien bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het maken van een bar op maat voor in de keuken? Bij Riobus bent u aan het juiste adres voor alle soorten timmerwerk. Dus wat u ook wilt laten doen: voor elke (timmer)klus belt u Riobus!

Timmerwerk

Een trap is een trap zult u wellicht denken. En een kast is toch alleen om uw spullen in op te bergen? Nee, tegenwoordig willen wij dat onze inrichting niet alleen functioneel is, maar ook nog eens mooi om te zien. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een professional voor het timmerwerk in hun woning. Zo kunt u bijvoorbeeld een kledingkast op maat laten maken, zodat de kast precies in uw slaapkamer past. Ook kunt u ervoor kiezen om Riobus te vragen voor een nieuwe trap in uw woning. Of wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Ook dat is mogelijk.

Werkzaamheden

Op deze site hebben we een kleine selectie van onze diensten voor u op een rij gezet. Neem gerust contact met ons op indien u interesse heeft in een niet beschreven dienst.

Ervaring

Inmiddels hebben wij al heel wat ervaring opgedaan bij particulieren en ondernemers. Op de foto's op deze pagina kunt u een indruk krijgen van onze timmerwerkdiensten. De ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan heeft tot gevolg dat onze kennis zeer uitgebreid is. Dit betekent dat wij u kunnen helpen bij zeer uiteenlopende diensten. U bedenkt het, wij produceren. Vrijwel niets is ons te gek.

Neem contact met ons op

Timmerwerk is een vrij breed begrip. Daarom hebben we op onze website enkele foto's geplaatst die dienen als voorbeeld. Dit is slechts een kleine selectie uit onze diensten, dus als u benieuwd bent naar onze overige diensten aan timmerwerk kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Klik op de foto's voor een diaschow.

Let op: er word een nieuwe venster geopend voor een dia presentatie. U vind nu de verschillende pagina's in de tabjes van uw brouwser

Loodgieterswerk

Timmerwerk

Commode van gelakt steigerhout klik op de foto en zie hoe het word gemaakt

Timmerwerk

Timmerwerk

we maken trappen, kasten, tuinmeubels en hekken.

Sanitair

Timmerwerk

Kast tegen de schuinezolderwand, zo doe je dat.