riobus

Wat wij voor u kunnen betekenen

Ook als u een badkamers en of toilet wil laten bouwen bent u bij Riobus op het goede adres. Natuurlijk kunnen we ook gedeeltes van uw badkamer aanpassen opknapen of helemaal verbouwen.

Mocht u speciale wensen hebben, Aanpassingen die alleen voor u nodig zijn. Zoals een stoel op de juist hoogte in de douche of alleen maar een beugel voor meer houvast ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben er verstand van en zullen er alles aan doen om het in de badkamer zo aangenaam mogelijk te maken. Zodat u heerlijk kunt ontspannen

Veel mensen willen na verloop van tijd een zwevend toilet al was het maar om alles beter schoon te houden. Riobus zorgt voor deze aanpassing en hangt de toilet op de voor u gewenste hoogte. Een hogere toilet nu eindelijke eens dat zalige bubbelbad of een inloopdouche met waterval straal u bedenkt het en Riobus maakt het.

Het is mogelijk om bij ons alles voor uw sanitair te bestellen. Gaat u liever zelf kijken en uitzoeken de juiste spullen bij elkaar aanschaffen dan is dat bij ons geen probleem. Wij staan u graag bij met advies en goede raad over leveranciers en het sanitair dat u wil aanschaven.

Kortom Riobus voor elke klus.

Loodgieterswerk

Sanitair

Complete badkamer inrichting.

Timmerwerk

Sanitair

Designkraan of een designradiatoor

Sanitair

Sanitair

het plaatsen van badkamers, toiletten, extra doucheruimtes en keukens.